acasa | centre | contacte | opinii | instructori | oferte | intrebari


Intrebari si Raspunsuri
Intrebare : Cand incep la cel mai apropiat moment lecţiile si care este durata de studiu?
Raspuns :  înscrierea se face in fiecare zi, in permanenta pana la completarea grupei.De obicei grupa se completeaz pe parcursul 1-2 saptamani.Termenul de studiu e de 3 luni.

Intrebare : Cum as putea reduce numărul de ore la conducerea automobilului pana la 20 ore?
Raspuns :  Daca dumneavoastră puteţi convinge instructorul prin aportul personal in conducere a tuturor elementelor programei de studiu atât pe teren cat si in oraş intr-o modalitate eminenta, atunci puteţi reduce numărul de ore.

Intrebare : De la ce vârsta pot primi permis de conducere?
Raspuns :  Insruirea o puteţi solicita de la 16 ani.In acest caz dumneavoastră veţi primi cerificatul de absolvire a scolii. După atingerea vârstei de 18 ani, veţi susţine examene pentru permis la secţia politiei la categoria B.

Intrebare : Enumeraţi va rog bonurile de plata la categoria B pana la finisarea scolii.
Raspuns :  Dumneavoastra trebuie sa achitaţi: teoria,conducerea auto, certificatele medicale,certificatul de absolvire a scolii, permisul plastic.Preţul la teorie si conducere le veţi putea afla prin înscrierea din sait.Dumneavostra veţi primi o reducere de 10%.

Intrebare : Pe mine ma interesează costul studiilor la categoria A,totodata ma interesează daca instruirea se face cu motocicletele dumneavoastră ori personale?
Raspuns :  Costul teoriei este de 1500 lei, iar conducerea 70 lei pentru fiecare 90 minute ala lecţiei care cuprinde acest preţ si cantitata combustibilului consumat. Scoală are pentru conducere o motocicleta noua de marca " Minsc".

Intrebare : Care sunt cerinţele fata de certificatul medical referitor la starea sanatatii?Precum si certificatului norcologic,e posibil de-al procura de la orice medic de specialitate sau poate de la un centu specializat?
Raspuns :   E necesar de a trece comisie medicala pentru scoală auto. Aceasta comisie dumneavoastră puteţi sa o treceţi pe strada Frunza(numele vechi).
 

1 /


- Купить зимние шины в Кишиневе
- Ranker, Statistics