Автошкола, обучение вождению, права на управление автомобилем Автошкола, обучение вождению, права на управление автомобилем Автошкола, обучение вождению, права на управление автомобилем Автошкола, обучение вождению, права на управление автомобилем

штрафы
за нарушение ПДДНОВОСТИ
  
 • Вождение в состоянии сильного опьянения будет уголовно наказуемо   
 • Нормы медицинского обследования водителей транспортных средств будут более строгими   
 • МОЛДОВА усиливает ответственность за нарушения Правил Дорожного Движения   
 • Новые водительские удостоверения будут поэтапно вводиться до 1.01.2011


 •  
       

  Intrebari si Raspunsuri
  Intrebare : Cand incep la cel mai apropiat moment lecţiile si care este durata de studiu?
  Raspuns :  înscrierea se face in fiecare zi, in permanenta pana la completarea grupei.De obicei grupa se completeaz pe parcursul 1-2 saptamani.Termenul de studiu e de 3 luni.

  Intrebare : Cum as putea reduce numărul de ore la conducerea automobilului pana la 20 ore?
  Raspuns :  Daca dumneavoastră puteţi convinge instructorul prin aportul personal in conducere a tuturor elementelor programei de studiu atât pe teren cat si in oraş intr-o modalitate eminenta, atunci puteţi reduce numărul de ore.

  Intrebare : De la ce vârsta pot primi permis de conducere?
  Raspuns :  Insruirea o puteţi solicita de la 16 ani.In acest caz dumneavoastră veţi primi cerificatul de absolvire a scolii. După atingerea vârstei de 18 ani, veţi susţine examene pentru permis la secţia politiei la categoria B.

  Intrebare : Enumeraţi va rog bonurile de plata la categoria B pana la finisarea scolii.
  Raspuns :  Dumneavoastra trebuie sa achitaţi: teoria,conducerea auto, certificatele medicale,certificatul de absolvire a scolii, permisul plastic.Preţul la teorie si conducere le veţi putea afla prin înscrierea din sait.Dumneavostra veţi primi o reducere de 10%.

  Intrebare : Pe mine ma interesează costul studiilor la categoria A,totodata ma interesează daca instruirea se face cu motocicletele dumneavoastră ori personale?
  Raspuns :  Costul teoriei este de 1500 lei, iar conducerea 70 lei pentru fiecare 90 minute ala lecţiei care cuprinde acest preţ si cantitata combustibilului consumat. Scoală are pentru conducere o motocicleta noua de marca " Minsc".

  Intrebare : Care sunt cerinţele fata de certificatul medical referitor la starea sanatatii?Precum si certificatului norcologic,e posibil de-al procura de la orice medic de specialitate sau poate de la un centu specializat?
  Raspuns :   E necesar de a trece comisie medicala pentru scoală auto. Aceasta comisie dumneavoastră puteţi sa o treceţi pe strada Frunza(numele vechi).
   

  1 /


  -
   
   
  Design & Imposing & Elaboration by DunaDesign , 2008
    Каталог-Молдова - Ranker, Statistics                                                   ссылки :: links